De stap naar hulp vragen is een grote drempel

De stap naar hulp vragen is een grote drempel. De stap te zetten om hulp te vragen, vinden we in het dagelijks leven al lastig, laat staan dat we hulp gaan vragen aan een hulpverlener. Er voor kiezen om naar een therapeut te gaan, een coach of counselor, therapie te gaan volgen. Voor velen heel moeilijk. Gelukkig zit er een stap voor. Contact opnemen met een consulent van een spirituele hulplijn.

Ook deze stap te bellen naar een spiritueel hulpverlener kan eng zijn. We bellen vaak vanuit een grote onzekerheid en wat gaat het medium of de paragnost zeggen? Wie weet krijg je wel een antwoord wat je helemaal niet wilt horen. Maar omdat het zo laagdrempelig en makkelijk, je kunt tegenwoordig zelf je eigen budget bepalen hoeveel je er aan wilt besteden. Je schaft hiervoor van te voren credits aan. Je kunt dan bellen naar een vast nummer waardoor je geen kosten kwijt bent aan je provider en dan hoef je nog maar je telefoon te pakken en je kunt bellen of chatten. Zo simpel is het en dat betekent dat we onszelf er op een gegeven moment wel toe zetten.

Deze drempel kan in het begin groot zijn, maar als je de eerste stap hebt durven zetten, haal je opgelucht adem. Wat heb ik een leuk mens gesproken. Zo rustig, zo netjes en ze wist precies wat er speelde. Ik ben er helemaal van tot rust gekomen en geloof weer in de toekomst.

De tegenwoordige spirituele hulpverleners hebben veel meer in hun mars dan voorheen. Niet alleen meer waarzeggerij, maar veel meer gericht op coaching en begeleiding van de klanten. Ze zijn vaak zelf zeer hooggevoelig, hebben ook veel meegemaakt en om die reden ervaringsdeskundige en hebben zich ergens in gespecialiseerd.

Het blijkt ook dat steeds meer mensen de weg weten te vinden naar Paragnostenchat, een zeer druk bezette spirituele chatlijn, waar veel klanten terugkomen. Ze zien het voordeel er van. Ze krijgen hulp op afstand waardoor ze naast spiritueel inzicht ook persoonlijk van groeien. Als medium hoor ik wel eens, ik heb morgen een afspraak staan bij de therapeut, maar die ga ik afzeggen, ik heb hier veel meer aan gehad. En kijk, daar doen wij mediums het voor.

Het is een kwestie van goed rondkijken eerst, je oriënteren en puur vanuit je gevoel voor een van de consulenten kiezen. Alles is energie, jouw energie moet matchen met de desbetreffende consulent. Je zult zien, als jij je hart dan ook echt open durft te stellen, dat je een super consult zult hebben.

Overigens, als mediums of paragnosten in de gaten hebben dat jij hulp nodig hebt wat ze jou niet kunnen bieden, dan sturen ze je of door naar een collega of naar een hulpverlener in een ander circuit. Een spirituele hulpverlener zal nooit iemand zomaar met een kluitje in het riet sturen. Zeker niet diegenen die werkzaam zijn op Parargnostenchat. Ze zijn allen van te voren gedegen gescreend en hebben super kwaliteiten.

Vind jij de stap om hulp te vragen lastig en heb je toch een aantal vragen waar je antwoord op wilt. Je wilt daar niet mee naar een therapeut of zorgverlener, waag dan eens een chat met een van de consulenten op Paragnostenchat.

Als medium, coach werkzaam op deze spirituele hulplijn heb ik al menigeen geholpen te ontstressen, te onthaasten, relationele problemen in een ander perspectief te gaan zien. Geholpen met goede tips en raadgeving op alle vlakken waar we in ons leven mee te maken krijgen. Ook jij zal niet verschoond blijven van ellende en moeilijkheden. Bij wie kun je dan snel terecht? Juist bij een spiritueel consulent, die 24 uur per dag bereikbaar is.

Vaak zijn er in de zorg wachtlijsten, welnu als je contact zoekt met een medium of paragnost kun je altijd direct terecht en op een moment dat het jou uitkomt. Wees niet bang voor nare of onduidelijke antwoorden, die zullen ze je niet geven. Wel inzichten om zelf mee aan de slag te gaan. De gesprekken zijn daarnaast compleet anoniem, ook wel zo fijn. En weet je, sommige vragen stel je gewoon niet aan een therapeut, en aan een medium of paragnost wel. Die staan open voor alle vragen die je wilt stellen.

Medium Claire
Paragnostenchat
 
Datum: 20-11-'19

Terug naar overzicht