Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

Email consult

Ook voor een betaalbaar email/foto consult bent u bij paragnosten chat aan het juiste adres.

Consulenten van paragnostenchat zijn gespecialiseerd in het lezen van foto's, en beantwoorden van vragen via de email.

Indien u besluit om een email consult aan te vragen, lees dan eerst de profielen van de consulenten die aangesloten zijn op paragnostenchat.nl , goed door. Zodat u de juiste consulent voor uw vragen kunt consulteren.

Waarom een email consult?
Als u een dringende vraag heeft, maar geen tijd heeft om in de chat te komen, is het email consult uitermate geschikt. Deze kunt u op een later tijdstip ook nog eens rustig doorlezen.

Welke informatie heeft de consulent van u nodig?
Uw naam en geboorte datum. Stelt u vragen over andere mensen, dan graag ook hun gegevens en/of foto.

Voor slecht 25 credits mag u tot en met 3 vragen stellen, en naar behoefte een foto mailen naar de consulent. Als er meer dan 3 vragen gesteld worden, dan worden de overige vragen niet beantwoord.

Na het betalen van het email consult, zal de gekozen consulent deze binnen 3 werkdagen beantwoorden.

Houd er rekening mee dat iedere consulent zijn eigen werkwijze heeft. Weet dat de toekomst nooit exact te voorspellen is, want deze creëert u zelf, elke dag weer. De email consulten zijn bedoeld voor inzichten, en antwoorden, zodat u weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting.

Mocht u nog vragen hebben, na het email consult, dan adviseren wij u om in de chat verder te praten met de consulent. Uiteraard is een vervolg email consult, ook mogelijk.

Team Paragnostenchat.nl