Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

E-consult Paragnostenchat

E-Consult. Ook voor een betaalbaar email/foto consult ben je bij Paragnostenchat.nl aan het juiste adres. Consulenten van Paragnostenchat.nl zijn gespecialiseerd in het lezen van foto's en beantwoorden van vragen via de email. Indien je besluit om een e-consult aan te vragen. Lees dan eerst de profielen van de consulenten die aangesloten zijn op Paragnostenchat.nl, goed door. Zodat je de juiste consulent voor jouw vragen kunt consulteren.

Waarom een email consult

Als je een dringende vraag hebt, maar geen tijd om in de chat te komen, is het consulteren via email uitermate geschikt. De antwoorden kun je rustig doorlezen. En zo vaak als je wilt. Een chatgesprek gaat vaak zo snel, dat je later niet goed meer weet wat er nou precies is gezegd, of mee is bedoeld. Dit voorkom je met een e-consult.

Welke informatie heeft de consulent van je nodig

Om je vragen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden, is het fijn als je de volgende gegevens aan de consulent verstrekt. Naam en geboorte datum van jezelf en van eventueel anderen, als je vragen daarover gaan. Je kunt bij het emailconsult ook foto's meesturen. Dit is gratis. En uiteraard graag je vragen zo duidelijk mogen stellen.

Wat kost een emailconsult

Voor slecht 25,- kun je tot en met 3 vragen stellen. Waarbij je de ruimte hebt om gratis foto's te uploaden. Zet de volgende stappen om een spiritueel consult per email aan te vragen.

  • Registreer je eerst op de home pagina bij "Gratis registreren"
  • Schaf dan credits aan voor 25,-
  • Kies dan een van de consulenten uit, die een E-consult aanbiedt 
  • Stel je vragen
  • Verstuur je vragen
  • Binnen 2 dagen ontvang je de antwoorden

Algemene informatie

Het kan voorkomen dat de door jou uitgekozen medium of paragnost niet in de gelegenheid is jouw vragen binnen 2 dagen te beantwoorden. Dan worden je vragen automatisch doorgezet naar een andere consulent.     

Houd er rekening mee dat iedere consulent zijn eigen werkwijze heeft. Weet dat de toekomst nooit exact te voorspellen is, want deze creëer je zelf, elke dag weer. De email consulten zijn bedoeld voor inzichten, en antwoorden, zodat u weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting.

Mocht je nog vragen hebben, na het lezen van de antwoorden, dan adviseren wij je om in de spirituele chat verder te praten met de consulent. Uiteraard is een vervolg email consult, ook mogelijk.

Met het aanvragen van het consult per email, accepteer je de Algemene Voorwaarden.

Team Paragnostenchat.nl
   
E-consult www.Paragnostenchat.nl