Jouw ziel heeft jouw liefde nodig

Jouw ziel heeft jouw liefde nodig. Ben ik nou echt wel mooier dan zijn ex? Kloppen zijn woorden wel als die tegen mij zegt, dat ik het mooiste ben van binnen en van buiten? Zomaar een paar vragen die iemand kan stellen aan een medium op een spirituele hulplijn.

Welke vragen krijgen mediums en paragnosten

Een vrouw is zo verschrikkelijk onzeker en vindt zichzelf helemaal niet mooi, dat haar partner bij wijze van spreken elke dag zijn woorden kan herhalen, maar bij haar komt het niet binnen. Ze heeft een heel laag zelfbeeld en zolang dat beeld er is, zal ze zichzelf nooit mooi gaan vinden.

Vergelijk jezelf nooit met een ander

Als je jezelf gaat vergelijken met een ander, doe je dat altijd, omdat je onzeker bent over jezelf. Je doet dat, omdat je jezelf nog nooit op waarde hebt geschat. Daar het gevolg van, is dat liefde om te geven en te ontvangen, ontbreekt. Een relatie in stand houden, als je zo bent, is een onmogelijke opgave.

Als je de liefde nog niet hebt ontmoet

Er ontbreekt werkelijk alles op het gebied van de liefde. Je bent namelijk geen liefde, je bent een marionet met een masker op. Die naarstig op zoek is naar de liefde en het waanidee heeft, als ik er nu maar zo uitzie, dan vind de ander mij geweldig, dan blijft die ander wel bij me.

Heeft dat iets met liefde te maken? Met puur zijn, eerlijk en oprecht zijn? Nee, want je bent niet eerlijk naar die ander, je laat een bepaalde versie van jezelf zien en speelt de hele dag een toneelstuk.

Iemand kan heel veel van je houden maar voelt de ander dat wel

Wat je zelf niet volhoudt en de ander ook niet. Hoeveel deze man ook van deze vrouw houdt, ze voelt het niet, omdat ze in een complete afwijzing zit van zichzelf. Het enige wat ze wil is zichzelf zo vormen, maken en kneden dat ze lijkt op diegene waarvan zij denkt dat hij het wilt zien.

Maar hij wilt haar zien, zoals ze is. Zoals hij voor haar in het begin is gevallen. Hij zit niet te wachten op een vrouw die iemand anders uitbeeldt.

Wat is een ziel en een zielencontact

Als twee mensen elkaar ontmoeten en aantrekkelijk vinden, is dat een zielencontact. De zielen raken elkaar aan. Die zielen trekken elkaar aan. Om de ziel heen, zit een omhulsel. Dat is het lichaam van vlees en bloed. Echte liefde kijkt dwars door het omhulsel heen, als deze man echt van haar houdt, is hij niet gevallen voor haar uiterlijk. Hij is gevallen voor haar ziel.

Een ziel is puur, oprecht, goudeerlijk en authentiek. Dat was ze in het begin, althans even haar eigen onzekerheid buiten beschouwing latend. Ze is nog nooit zichzelf geweest, ze is altijd iemand anders geweest. Maar als 2 zielen elkaar vinden, tot elkaar worden aangetrokken, dan is er sprake van liefde.

Twee zielen gaan op avontuur

Dan gaan we samen aan de reis beginnen, de reis om samen te bouwen aan het verder uitbouwen van de liefde. Als een van de twee dan niet zichzelf is, verliest de ziel al zijn glans. Als een van de twee zijn eigen ziel gaat verloochenen, omdat die vindt dat het omhulsel om de ziel onvoldoende is, gaat de ziel van de ander zich er van afkeren, hoeveel die ziel ook houdt van die andere ziel.

De mens is een ziel in een lichaam

Zielen zijn zo oprecht en puur en de ziel van diegene die echt van de ander houdt, zal lange tijd zijn best blijven doen, liefde te blijven geven. Maar als de andere ziel dat niet beantwoord, omdat het omhulsel van deze ziel zichzelf niet mooi vindt.

Maar als je niet weet dat je een ziel bent

Dan rest de andere ziel niets anders dan afscheid nemen, omdat die een andere pure ziel nodig heeft om te overleven. Samen te smelten tot een. Herken je jezelf in dit verhaal, neem contact op met een medium of paragnost en echt doen, je verdient liefde, je bent liefde, maar je wijst liefde aan alle kanten af.

Jouw ziel heeft als eerste jouw liefde nodig

Wil jij de liefde van je leven ontmoeten, zul je eerst de liefde van je eigen leven moeten zijn. Je eigen ziel volledig te omarmen. Jouw ziel heeft jouw liefde nodig.
 


Datum: 10-10-'23

Terug naar overzicht