Aantrekken van onmogelijke liefdes

Aantrekken van onmogelijke liefdes. Ook jij hebt vast en zeker te maken gehad met onmogelijke liefdes. Kijk maar terug, verliefd op een leraar, misschien een hele leuke buurman, een popidool waar je knetter verliefd op was. Maar allemaal situaties waarin het onmogelijk was om een relatie mee aan te gaan. Dat idee kwam ook niet bij je op, je kon er wel heerlijk over dagdromen.

Hoe trek je onmogelijke liefdes aan

Er is nog een andere vorm van aantrekken van onmogelijke liefdes. Op het eerste gezicht ziet de persoon die met je flirt of avances maakt, er doodnormaal uit. Niemand zegt nee tegen aandacht, dus kunnen verliefde gevoelens zich zo maar ontvouwen. Ze dragen je mee op de vleugels die je dan krijgt, want er voelt niets heerlijker dan verliefd zijn.

We zijn verliefd zonder de ander echt te leren kennen

Maar deze persoon al kennen, weten wat voor vlees je in de kuip hebt, Of deze persoon echt serieuze plannen heeft, misschien wel een onmogelijke liefde is. Daar sta je, nu het plaatje wel klopt, niet bij stil.

Bij de leuke buurman, je popidool of de leraar wel, daar klopte het plaatje niet. Maar niet bij iemand die van je eigen leeftijd is, en 'bereikbaar.' Schijnbaar klopt het plaatje dan wel. Hoe goed zou het zijn toch wel eens er bij stil te staan, of deze persoon die je nu laat vliegen wel of niet een onmogelijke liefde is.

Teleurstellingen in de liefde zoeken we vaak zelf op

Zou dat misschien teleurstellingen kunnen schelen? Wie weet is deze persoon nog wel getrouwd. Wie weet heeft hij een heel druk zakelijk leven, waarin jij mag passen. Maar niet bovenaan het prioriteitenlijstje staat. Wie weet is het een ongelooflijke charmeur, met in elk stadje een schatje.

We weten diep van binnen wat een onmogelijke liefde is

Zie je dat we heus wel weten wat mogelijk en onmogelijk is, maar we schijnbaar een label hangen aan wat wel en niet onmogelijk is. Maar we onvoldoende er bij stilstaan of diegene die nu met ons flirt misschien ook wel een onmogelijk geval is.

Al verliefd worden op een plaatje

Je wordt eigenlijk al verliefd op iets waarvan je niet weet of het mogelijk is, ja of nee. Er al een beeld opgeplakt van in de eeuwigheid samen. Verkocht zonder te weten wie de ander is. Je hebt jezelf al verkocht aan de ander, zonder te weten welke prijs de ander jou voor jou gaat betalen of geven.

Jezelf weggeven aan een wildvreemde

We 'verkopen' onszelf op gebied van de liefde veel te snel. Zou dat komen misschien, omdat er geen prijskaartje aanhangt? Nou, kan je vertellen, aan de liefde hangt het grootste prijskaartje, onbetaalbaar!

Dus hoeveel vind jij jezelf dan eigenlijk waard als je al verkocht bent, zonder te weten of deze liefde wel mogelijk is. Jij wilt toch ook waar voor je geld of niet soms? En die waar zal je eerst moeten bestuderen. En sterker nog, je zult eerst zelf moeten weten hoeveel jij waard bent, wil je dat de ander jouw waarde ziet. Overigens niet onbelangrijk, dat hij jouw waarde ziet!

Eerst jezelf van waarde zien

Vind je jezelf niet zoveel waard, zul je snel een partner al de hemel in prijzen, voordat je überhaupt weet of deze man op een waarde te schatten is. En weet je hoe de liefde werkt?

Liefde waardevol gaan vinden

De liefde is waardevol, je zult altijd liefde aantrekken naar jouw waarde. Welke waarde jij aan jezelf geeft. Als je jezelf niet zoveel waard vindt, trek je als vanzelf onmogelijke liefdes aan, namelijk mannen die de liefde niet zoveel waard vinden.

Liefde is geen speelgoed

Ze zien de liefde als speelgoed, ze zien jou dus als speelgoed. Net of ze er een neus voor hebben, die aan jou afleest, die is niet zoveel waard, die kan ik wel eens het hoofd op hol laten brengen. En ja hoor, hij heeft beet, want je waarde die je van jezelf geeft, is niet zoveel waard.

Zie je hoe de liefde werkt, waarde naar zijn geld. Laat je wijs maken op gebied van liefde en eigenwaarde door de beste mediums en paragnosten die er zijn en die vind je op Paragnostenchat. Aantrekken van onmogelijke liefdes. We hebben het zelf voor een rgoot gedeelte in de hand.
 


Datum: 30-09-'23

Terug naar overzicht