Wat is paranormaal begaafd zijn?

Wat is paranormaal begaafd zijn

Misschien heb je zelf wel het idee dat je paranormaal begaafd bent of dat iemand denkt dat je paranormale gaven hebt. Dit kan inderdaad zo zijn, maar wat is paranormaal begaafd zijn eigenlijk?

Het is vaak zo dat iedereen wel iets mee gemaakt heeft dat niet te verklaren is. Zo kan het zijn dat als je een overleden broertje hebt, een ongeboren kindje of iemand anders bent verloren dat je voelt dat diegene bij jou is. Dit kan voorkomen, en dit gebeurt bij meer mensen dan je denkt, alleen wordt hier weinig over gesproken.

Over paranormaal begaafd zijn kan gerust gesproken worden, want het is niet raar! De meeste mensen vinden het misschien raar, maar eigenlijk is het juist iets unieks en een mooi talent. Het kan zijn dat je dingen ervaart waarvan jij denkt dat deze geen logische verklaring hebben en dat kunnen wel eens paranormale verschijnselen zijn.

Voordat je echt weet of je zelf een paranormale gave hebt, is het belangrijk om goed te weten wat dit is.

Wat is een paranormale gave?

Paranormaal wordt beschreven als iets dat boven het normale is. Als je paranormaal bent, dan heb je een speciale gave waardoor je dingen kan waarnemen die je zonder deze paranormale begaafdheid niet kan. Vaak wordt genoemd dat iemand een zesde zintuig heeft en daardoor andere dingen kan zien, geluiden kan horen of dingen weten.

Deze gaven kunnen verschillen van persoon tot persoon. Zo kan het zijn dat je de toekomst kan voorspellen, dat je in staat bent om energie te voelen of dat je bepaalde emoties goed kan interpreteren. Het is belangrijk om te weten dat deze gaven niet altijd even duidelijk zijn en dat je er soms moeite mee kan hebben ze te interpreteren. Daarnaast kan het ook zijn dat je de gave hebt om dingen aan te voelen of emoties te begrijpen, maar dat je dit niet altijd kan toepassen in het dagelijks leven.

Paranormale gaven kunnen een enorme uitwerking hebben op iemands leven. Zo kan het zijn dat mensen die de toekomst kunnen voorspellen hierdoor depressief worden, omdat ze soms dingen zien die niet prettig zijn. Ook kan het zijn dat je energie voelt en je hierdoor moeilijk kan slapen of last hebt van hoofdpijn.

De resultaten op het leven door een medium of paranormale gaven

Het is belangrijk om te weten dat je de gave niet altijd kan controleren en dat je hierdoor soms in lastige situaties terecht kan komen. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over wat je met de gave wilt doen. Wil je er iets mee en zo ja, wat is dan je plan? Of wil je de gave juist verbergen voor de rest van de wereld?

Als je paranormaal begaafd bent, is het belangrijk om goed na te denken over hoe je deze gave wilt inzetten. Het is namelijk niet iets wat iedereen begrijpt en het kan lastig zijn om ermee om te gaan. Het is daarom belangrijk dat je goed weet wat je doet en dat je de gave niet voor niets gebruikt.

Deze paranormale waarnemingen kunnen via een ander kanaal binnen komen. Dit is dan afkomstig van andere entiteiten, dit kunnen overledenen zijn maar ook engelen of geesten. Het verschilt per persoon hoe zij paranormale ervaringen ontwikkelen en binnen krijgen.

Als je paranormaal bent, kan het ook zijn dat je last krijgt van hooggevoeligheid of prikkels. Dit is dan omdat je anders bent dan de rest en daardoor ook andere dingen voelt of waarneemt. Je kan bijvoorbeeld erg vermoeid worden van drukte en geluid of je kan gaan. Merken dat je meer energie krijgt van rust en stilte of juist lichamelijke pijn ervaart.

Paranormale begaafdheid is iets wat je mee krijgt, het is niet aangeleerd. Je kan wel leren om beter met je gave om te gaan en ermee te werken. Dit doe je door je ervaringen te noteren en deze te analyseren. Door hierover na te denken leer je steeds beter omgaan met wat je ziet, voelt of weet.

Iemand die paranormaal begaafd is, kan verschillende gaven hebben. Zo kan iemand die paranormaal is helderzien, helderweten, heldervoelen, helderweten of helderruiken.

Wat is een helderziende?

Helderziendheid is een paranormale gave die je kan hebben. Als je helderziend bent dan kun je dingen zien die iemand anders niet kan zien. Soms zie je dingen in een droom of visioen maar het kan ook voorkomen dat je aura's kan zien.

Met helderziendheid kun je ook boodschappen doorkrijgen van andere entiteiten over anderen. Dan zie je bijvoorbeeld dingen over de mensen om je heen, over je beste vriend of over andere mensen.

Helderziendheid is een gave die je ook kunt leren ontwikkelen. Als je hier meer over wilt weten dan kun je op zoek gaan naar cursussen of lessen. Er zijn ook veel boeken over helderziendheid te vinden. Het is belangrijk om je ervaringen te delen met anderen, dit kan je leren hoe je de gave het beste kunt gebruiken.

Helderziendheid kan een hoop opheldering geven over situaties en personen in je leven. Het is een gave die je kan gebruiken om je leven beter te begrijpen en om anderen te helpen.

Wat is helder horen?

Naast helderziendheid is het ook mogelijk dat een medium of paragnost kan helder horen. Een medium die kan helder horen hoort geluiden die andere mensen niet kunnen horen. Dit kunnen geluiden zijn uit het verleden (vorige levens), maar ook geluiden die in de toekomst zijn.

Deze signalen kunnen dan bepaalde boodschappen doorgeven aan een paranormaal begaafd persoon. Het is belangrijk om je ervaringen te delen met anderen, dit kan je leren hoe je de gave het beste kunt gebruiken.

Wat is een helderruikend paranormale gave

Met nog weer andere zintuigen kan het zijn dat je helderruikend bent. Dit kan een rare smaak of geur zijn, maar ook het proeven van iets wat anderen niet zullen proeven. Het kan ook heel goed zijn dat je je hier niet van bewust bent, omdat het in jouw hoofd normaal is. Door hierover te praten met andere mensen zul je je hier wel bewust van worden.

Helderruiken kan je ook helpen om bepaalde dingen beter te begrijpen. Als er iets is waarvan je denkt dat het niet klopt, dan kan het zijn dat je intuïtie je hier een waarschuwing over geeft. Het is dan belangrijk om hier verder naar te kijken.

Wat is helderwetend zijn?

Soms weten mensen wat er gaat gebeuren zonder dat daar ook maar enige aanleiding voor is. Dit kan gaan over het winnen van een miljoen dollar, maar ook het voorspellen van de toekomst of andere situaties.

Soms weet iemand die helderwetend is gewoon dat iets zo is, zonder ook maar enige verklaring daar voor te hebben. Het is een gave die je kunt ontwikkelen, maar het is ook mogelijk dat je er geboren mee bent.

Het is belangrijk om verstandig te zijn met deze gave en niet alles voor waar aan te nemen. Je kunt namelijk ook dingen verkeerd interpreteren en daardoor in de problemen komen.

Wat is heldervoelend zijn?

Iemand die heldervoelend is, die voelt dingen die niemand anders voelt. Dit kan gaan over gevoelens, een voorgevoel of voorspellende dromen. Maar het kan ook iets fysieks zijn, een fysiek gevoel van pijn of iets dergelijks.

Dit soort dingen kunnen ook paranormaal ontwikkelen in de loop van de jaren.

Hoe weet je of jijzelf paranormaal begaafd bent?

Als jij je al herkent in bovenstaande dingen, dan kan het zomaar eens zijn dat ook jij paranormaal begaafd bent. Mensen weten vaak niet goed wat het inhoudt, en denken dat dit normaal is. Maar een paranormale gave is iets heel moois. Als jij je al herkent in de dingen die hierboven genoemd worden, dan is de kans groot dat jij je in onderstaande situaties ook zal herkennen.

  • Merk jij dat je dingen een soort van kan voorspellen? Heb je iets gedroomd dat dagen/weken/maanden later ineens werkelijkheid werd? Dan is de kans inderdaad groot dat je paranormaal begaafd bent. Geloof in jezelf, en doe iets met deze gave.

  • Soms denk je iets te horen, maar mensen om je heen horen dit niet. Dit kan ook zijn als je met je ogen iets zag, maar een ander zag niks. Heb jij vaker dat mensen om je heen iets niet waarnemen, maar dat jij dit wel merkt? Dan kan het inderdaad zijn dat jij buitenzintuigelijke prikkels opvangt en je dus paranormaal begaafd bent.

  • Heb je regelmatig dat je je gedachten zeggen dat je iemand tegen gaat komen, en dat dat dan vervolgens ook echt gaat gebeuren? Dan kan het inderdaad zo zijn dat je paranormale gaven hebt. Aan de andere kant lijkt het ook alsof dan jouw gevoelens aanvoelen dat dit gaat gebeuren.

  • Heb jij vaak bepaalde gevoelens of emoties bij een bepaald persoon en blijkt dit dan uiteindelijk ook daadwerkelijk te kloppen? Dan is de kans groot dat je paranormaal begaafd bent. Dit kun je zien als het feit dat je kleuren of energieën om mensen heen ziet.

  • Heb je wel eens dat je een ruimte binnen stapt en daarbij direct een bepaalde energie voelt. Maar merk je dan ook dat jouw gevoelens en gedachten zich bij aan passen aan deze energie? Dan is de kans groot dat je paranormaal begaafd bent.

  • Heb jij vaak dat je de signalen van anderen snel opvangt en dat je weet hoe iemand zich voelt? Maar dat jij deze pijn en emoties dan ook voelt? Daarbij dat je ook niet goed weet of dit jouw eigen gevoel is of het gevoel van een ander? Dan kan het goed kloppen dat je paranormaal begaafd bent.

Waar kom je vaker paranormale verschijnselen tegen?

Het kan natuurlijk goed zijn dat je geen andere mediums kent, of mensen met paranormale gaven, maar je hier wel graag over wilt praten of meer over wil weten. Je hebt vaak wel een tv programma die hierover gaat, zodat je informatie kan opdoen. Maar ook om te kijken of jij je herkent in een paranormaal medium die jij op de tv ziet.

Voel jij je aangetrokken tot het mysterie van het leven, en wil je hier meer over te weten komen? Dan kan ik je adviseren om contact op te nemen met een paranormaal medium. Dit is iemand die gespecialiseerd is in het aanvoelen van energieën en het geven van helderziend advies. Zij of hij kan je helpen bij het verkennen van je gave, en kan je hiermee ook helpen om meer te leren over het leven na de dood.

Als jij jouw eigen gaven verder wil ontwikkelen, kun je dit ook oefenen, met andere mediums en paragnosten of gewoon alleen. Net als andere talenten, vraagt een paranormaal gave ook om te oefenen, maar dan op een andere manier dan over het algemeen. Je leert hierdoor beter omgaan met je gave, en komt erachter wat je allemaal mee kan doen.

Kom tot jezelf om jouw gaven te ontwikkelen

Zo is het belangrijk om je gaven verder te ontwikkelen door een goede concentratie te hebben en bewust te zijn van jezelf. Je kunt bijvoorbeeld oefenen met meditatie, zodat je rustiger wordt in je eigen geest. Hierdoor kun je jezelf beter afsluiten van de buitenwereld, en ga je meer naar binnen. Je zult merken dat dit makkelijker wordt naarmate je vaker oefent.

Verder is het ook belangrijk om jezelf goed af te schermen, zodat je niet overspoeld raakt met de energieën van anderen. Zorg er dus voor dat je leert hoe je moet afschermen, en leer ook wat voor verschillende soorten energieën er zijn. Zo kun je deze beter herkennen en filteren, waardoor je niet meer overspoeld raakt met informatie die je niet nodig hebt.

Ook op een praktische manier kun je jouw paranormale gaven oefenen. Je kunt bijvoorbeeld voorspellen wat iemand gaat doen wanneer diegene de deur uit gaat en dan mee gemaakt heeft aan het einde van de dag. Met vele oefeningen kun je jouw gave verder ontwikkelen.

Zo kun je later beter dromen verklaren, gedachten leven, contact met geesten leggen, contact maken met overledenen, boodschappen doorgeven of aura's aanvoelen.

Wil je praten met een paranormaal begaafd persoon

Wil jij meer weten waarom jij signalen van overledenen opvangt, waarom dit gebeurt, waarom jij onverklaarbare pijn van anderen voelt, waarom jij dromen kan verklaren, waarom jij heldervoelend bent of heb jij andere vragen over jouw gaven? Je kunt altijd met een al ervaren medium of paragnost in contact komen. Zij kunnen jou helpen met het paranormaal ontwikkelen.

Start een online Paragnostenchat en wij helpen jou graag. Alvast bedankt. Je kunt ook gewoon een vraag stellen aan een medium, paragnost of helderziende. Je zult merken dat je hierdoor veel meer te weten komt over jouw gave. Vraag het ze gewoon, zij kunnen je vast wel helpen.