Aartsengel Ariel

De naam Ariel betekent 'leeuwin van God'. Ze is een vrouwelijke Engel, of een Engel die meer de vrouwelijke energie vertegenwoordigt. Ze is een beschermer van de Aarde. En verbonden met het element lucht en aarde. Haar kleur is lichtroze, en geneest het hartchakra, maar velen zien bij haar ook de lila of paarse Straal. De paarse kleur is verbonden met je derde oog en kruin, zij helpt je met inzichten verkrijgen, en je gave te ontwikkelen van helderzien.

Ze stimuleert je om je eigen weg te volgen, moed te tonen, en door te zetten. Om nooit je dromen op te geven. Aartsengel Ariel is sterk verbonden met de natuur, de elementalen, elfjes, kabouters, natuurwezens, mineralen, kristallen, enz. Ze is ook verbonden met de water wezens, en helpt de oceanen schoon te houden.

Als je je wilt verbinden met de natuurwezens, kan Aartsengel Ariel je daarbij helpen. Ze werkt nauw samen met Aartsengel Raphael, en wordt daarom veel aangeroepen door healers. En ze tevens kan helpen de Aarde te genezen, of dieren. Als je zieke of angstige dieren wilt genezen, kun je haar ook aanroepen. Veel Reiki beoefenaars werken met haar samen.

Aartsengel Ariel kan je leren je gedachten of wensen te manifesteren. Ideeën om te zetten in daden. Ze leert je in de overgave te gaan staan. En stimuleert je creativiteit. Ze leert je de aardse dualiteit te ontstijgen. En je meer één te worden met je Ziel. haar energie is zo verfijnd, zacht en liefdevol.

Aartsengel Ariel helpt je je spirituele gave te openen en verder te ontwikkelen, door angsten af te voeren. Ze stimuleert liefde voor de natuur, en dat wij Gaia leren respecteren. Haar niet misbruiken, maar genezen. Als je problemen hebt of vermoeid bent, ga de natuur in, en zij zal je rust en harmonie schenken. Aartsengel Ariel zelf is ook koesterend als een moeder, en zal altijd naar je luisteren en je problemen verlichten. Laat haar toe in je leven, en ze zal je de liefde en kracht geven die je nodig hebt, om je Pad te vervolgen.

© Arlette

www.crystalwebshop.nl

 
Datum: 26-08-'18

Terug naar overzicht