DE PARAGNOSTEN CHATLIJN

DE PARAGNOSTEN CHATLIJN….HOE GEMAKKELIJK KAN HET ZIJN !?

Is het waar….is dat zo gemakkelijk, voor wie en vanuit welke optiek wordt dit geopperd?
Kan het zomaar, zonder meer….op de paragnostenchatlijn werken? Tuurlijk alles kan, maar je leest zo dadelijk waarom dit bij paragnost Eddie niet zomaar kan….

Het is voor de klant die niet graag belt een middel om contact te maken met een medium naar keuze of meerdere mediums….het principe van vertrouwen werkt net hetzelfde als op een spirituele bellijn.
Klanten kiezen volledig zelf hun tijd, dus in die zin duurt een chatgesprek nooit langer dan de tijd die een klant betaalt.
Voor de consulenten zijn er bij paragnost Eddie weer correcte en strenge screenings, niet iedereen kan zomaar aan de chatlijn werken.

Het ligt wel enigszins anders voor mediums die al uitvoerig gescreend werden voor het werken aan de lijn en er graag ook de chatlijn bijnemen en dit meertalig, hetgeen ook een heel sterke troef is!
Ben je meertalig bij paragnost Eddie, ook dit wordt wel getest uiteraard…je moet de taal ook perfect schriftelijk beheersen, ook al praat je gemakkelijk andere talen…een chatlijn is uitsluitend schriftelijk uiteraard!

Om te voorkomen dat potentiële kandidaten vanuit de mening dat dit toch wel makkelijk is, de kaartjes en eventueel voor amateurs het boekje erbij leggen….en klaar is kees, lekker makkelijk verdienen, niet?
Maar zo werkt het niet bij paragnost Eddie. Trouwens, klanten zijn heel kieskeurig en terecht…ze verwachten een duidelijke reading, of een professioneel gesprek, en zitten geen uur te wachten tot een medium klaar is één en ander uit te puzzelen.

Op een chatlijn is het dus ook een vereiste nauwkeurig en doeltreffend aan de vraag of vragen van de klant te beantwoorden, dus dat werken met kaarten en het boekje erbij is snel afgelopen, zoiets voelt een klant trouwens ook wel! Dit zou geen goeie reclame zijn voor een chatlijn , niet?
Om die reden zijn ook de screenings voor de chatlijn streng en terecht.
Dit is ook het groot succes van de paragnosten chatlijn van paragnost Eddie.

Laat ons eerlijk zijn….chatlijnen die opstarten gebruiken die 5 minuten als lokmiddel, en 5 minuten is inderdaad vrij lang…wij weten dat die startende chatlijnen op een dag hoogstwaarschijnlijk de minuten zullen verminderen of ook eens zullen stoppen, tenzij die mediums wel betaald worden voor die minuten en de klant gratis blijft blijven gedurende 5 minuten. De kaart is niet het gebied, ben je mee?

Paragnost Eddie kiest voor recht voor de raap en eerlijkheid…maak kennis met het medium, doe de moeite het profiel van het medium te lezen voor je je aanmeldt en wil je écht een reading, of even chatten met het medium….dit dwingt het respect af van de klant.

We moeten zeker geen verkeerde signalen geven, dat mediums gratis werken…niemand werkt gratis trouwens!
De ethiek aan de paragnostenchatlijn staat ook heel hoog in het vaandel.

Goeie afspraken maken goeie vrienden en al lijkt het best allemaal wel wat streng bij ons, ik voel me er wel prettig bij. We werken allen voor onszelf, zijn verantwoordelijk voor onszelf, we hebben behoorlijk veel vrijheid om ons werk te doen, onze vleugels worden niet gekortwiekt, integendeel. Als het maar allemaal eerlijk en correct verloopt, kan je heel veel bij paragnost Eddie.

Ik spreek nu voor mezelf, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn collega’s het er eens mee zullen zijn.
Dus, kies JIJ voor een betrouwbaar en professioneel chatconsult, je weet ons te vinden!
 
Datum: 21-07-'16

Terug naar overzicht