Paragnostenchat Lijn

Paragnostenchat lijn. Hoe gemakkelijk kan het zijn. Is het waar, dat chatten met een paragnost zo simpel kan zijn? Kan iemand zomaar, zonder meer op de Paragnostenchat lijn aan de slag. Tuurlijk alles kan, maar je leest zo dadelijk waarom dit bij paragnost Eddie niet zomaar kan.

Chatten met een spiritueel medewerker als bellen niet kan of gaat of je het niet durft

Het is voor de klant die niet graag belt met een spirituele hulpverlener. een middel om contact te maken met een medium naar keuze. of als de klant dat wilt, met meerdere mediums. Klanten kiezen volledig zelf hun tijd, dus in die zin duurt een chatgesprek nooit langer dan de tijd die een klant betaalt. De consulenten van Paragnostenchat worden allen gescreend. 

Kan iemand spirituele bel en chat consulten geven?

Het ligt wel enigszins anders voor mediums die al uitvoerig gescreend werden voor het werken bij Paragnost Eddie op zijn bellijn. Dan zul je ook wel op de chatlijn aan de slag kunnen. Niets is minder waar. Chatten vraagt om andere vaardigheden. Daar wordt ook op gescreend, als het om chatten gaat.  

Op een chatlijn is het dus ook een vereiste nauwkeurig en doeltreffend aan de vraag of vragen van de klant te beantwoorden. En daarbij snel te kunnen typen. Klant betaalt voor het chatconsult. En zit niet te wachten op pauzes, tijdens een chat. Om die reden zijn ook de screenings voor de chatlijn streng en terecht. Dit is ook het groot succes van de paragnosten chatlijn van paragnost Eddie.

Lokmiddel 5 minuten gratis chatten

Laat ons eerlijk zijn. Spirituele chatlijnen die gratis 5 minuten chatten geven. Of 2 minuten. Gebruiken dit als ene lokmiddel. De consulenten zijn getraind om in die paar gratis chatminuten niet zoveel te zeggen. Waardoord e klant denkt. Ik wil de antwoorden weten. Hierdoor gaat de klant credits aanschaffen. Gratis minuten bij een spirituele hulplijn, is dus een lokmiddel. En dat betekent, dat het niet om jou als klant gaat. Maar om geld.  

Paragnostenchat heeft geen lokmiddelen, wel zuivere en betrouwbare mediums en paragnosten

De ethiek van de Paragnostenchat lijn staat dan ook heel hoog in het vaandel. Wereldwijde bekendheid. Spiritueel consulenten van over de hele wereld. Honderden klanten per dag en nacht. Omdat de klanten de spirituele hulpverleners als zeer vaardig ervaren. Lees maar bij de bedankjes. Daarnaast is deze spirituele hulplijn  24/7 bereikbaar. 

Ben je dus op zoek naar een goede spirituele chatlijn? Waar je zuivere antworoden krijgt? Geen lokmiddels zijn. Kies voor Paragnostenchat.
 


Datum: 08-02-'24

Terug naar overzicht