Draken energie wezens

Draken energie wezens. Wat is de Draken energie? De draken energie is een eeuwenoude energie, die al bestond ver voordat de mens op Aarde leefde. De draken leven in de astrale sfeer. En zijn sterk verbonden met de leylijnen, en krachtplaatsen van Moeder Aarde.

Wat is draken energie

Lange tijd was de draken energie op de achtergrond terecht gekomen. Omdat de draken energie langzaam terugkeert. En zich bekend maakt, gaan steeds meer mensen zich hierin verdiepen. Maar er is nog weinig over bekend. Ze bemoeien zich veelal niet met de mensheid. Maar houden zich bezig met hun eigen taken.

De draken zijn wezens die wel degelijk bestaan. Ze zijn niet gevaarlijk of demonisch. Het is wél zo dat de draken energie je schaduwzijde naar boven haalt. Deeltjes in jezelf die je nog weg stopt, zodat je ervan kunt leren. Ze leren je vooral dat er geen dualiteit hoeft te bestaan IN jezelf. Ze leren je de mannelijke- en vrouwelijke energie te integreren in je lichaam, geest en Ziel. Waardoor je jezelf kunt bevrijden van aardse ballast.

Wie hebben connectie met deze energie van de draken

De draken energie voelt zich aangetrokken tot de zuiverste Zielen. Vaak Zielen waar zij al veel vaker mee samen gewerkt hebben in vorige levens. Zij herkennen de Ziel aan het pure Licht wat zij uitstralen. Vaak zijn deze mensen ook al sterk verbonden met de elementalen, natuurwezens en de natuur.

De draken kiezen dus zelf uit wie zij begeleiden. Zij hebben Vrije Wil, en laten zich niet commanderen. Ze zullen zich ook nooit laten gebruiken voor zwarte magie. Of negatieve doeleinden. Ze verdwijnen dan, om nooit meer terug te keren. Hun energie is overweldigend, Oersterk. Maar tevens ook heel erg zacht, koesterend en liefdevol. Dat is nog iets waar de meeste mensen versteld over staan.

Vergelijkbaar met Gidsen en Engelen

Ook dat ze allemaal hun persoonlijke energie uitstraling hebben, net als je Gidsen en Engelen. Voor elk proces in je leven kan er een andere (kleur) draak verschijnen. Voel zelf in wat deze voor je mag betekenen. Roep de draken energie drie keer aan. En luister goed, ze praten niet tot ons via woorden. zoals wij mensen, of de Engelen, Gidsen en Lichtmeesters dat doen. Het is een voelen, echt vanuit je gevoel en Bewustzijn. Telepathisch communicatie op harts- en Ziels niveau.

Hoe weet je of je verbonden bent met deze energie

Je moet moeite doen voor deze energie om ze te begrijpen. Ze zijn op hun hoede in wie zij begeleiden, en kiezen alleen voor zij die zuivere intenties hebben, anders blijven ze weg. Deel de naam die jij van je persoonlijke draak hebt doorgekregen nooit met anderen. Hoe schakel je Draken energie in.

Je kunt de draken energie inschakelen voor
 • Het verdrijven van negatieve energie bij jezelf of in en rondom je huis, en geliefden
 • Voor healing en openen van je hart chakra
 • Voor betere aarding
 • Om je terug in je oorspronkelijke Oer Kracht te plaatsen
 • Directe connectie met je Ziel
 • Loslaten van oud zeer en trauma's
 • Doorbreken van familie karma's
 • Geen angst te hebben voor je ego, of schaduwzijde
 • Connectie met zowel beneden (kern van Moeder Aarde), als boven (Oerbron)
 • Zuiveren van emoties
 • Helen van het Innerlijke Kind
 • Je leert verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen leven
 • Loslaten van de slachtoffer mentaliteit
 • Ze laten zien je dat je je eigen Leermeester bent.

Draken energie voel je je oppermachtig en nederig bij tegelijk. Het is alsof je alles aankunt, blaakt van zelfvertrouwen. Wil je er meer over weten. Of wil je weten of jij er mee verbonden bent, draken energie wezens? Kies dan voor een chat op Paragnostenchat. 


Datum: 15-02-'24

Terug naar overzicht