Hoe krijg je flair

Hoe krijg je flair. Heerlijk, die mensen die flair hebben, die krijgen alles voor elkaar. Je kunt jaloers op ze zijn. Ze weten precies hoe ze iets voor elkaar krijgen, ze weten precies wanneer ze iets moeten zeggen en hoe. Dat zou jij ook wel willen. Of heb je een hekel aan mensen met flair? Zit je je er vaak aan te irriteren en denk je van, doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Flair is persoonlijke uitstraling

We noemen flair ook wel persoonlijke uitstraling. We associëren dit dan ook direct weer met iemand die er goed uitziet. Zo zouden we kunnen denken dat flair iets is wat iemand heeft die er goed uitziet. Onder flair zit een kracht. Die kracht is de liefde voor jezelf. Vanuit die liefde leven, geeft glans en glans is flair.

Iedereen bezit flair

Nee hoor, flair heeft iedereen. En je kunt het leren. Het is zoals gezegd een bepaalde uitstraling en die hebben we allemaal. Het is aan jou of je die uitstraling wilt gebruiken en uit wilt stralen. Dus jij hebt het ook, is dat niet gaaf. Je hebt het alleen nog nooit naar de oppervlakte gehaald waarschijnlijk.

Flair zit namelijk van binnen en heeft niets met een buitenkant te maken. Er lopen er genoeg rond met de meeste dure kleding aan en geen flair uitstralen. En er lopen er ook rond die te horen krijgen dat hun zelf een jute zak niet zou misstaan.

Waar komt flair vandaan

Waar komt het vandaan, flair? Het is iets wat diep van binnen zit, flair ontstaat als je jezelf bent, als je van jezelf houdt. Het lijkt haast wel weer een cliché. Schijnbaar moet je voor alles in je leven van jezelf houden. En zo is het ook. Want als je dat doet, straal je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit. Je straalt daarmee flair uit.

Hoe krijg je flair

Hoe krijg je flair! Door als eerste te stoppen met naar anderen te kijken en wat de maatschappij van je verwacht. Als je namelijk aan verwachtingen van anderen wilt voldoen, ben je niet je authentieke zelf. Dan straal je iets anders uit.

Daarnaast is nodig zelfaanvaarding. Als je jezelf aanvaardt zoals je bent, is je energie overeenkomstig. Wat ook nodig is, is compassie en bezieling. Het leven te durven omarmen, dan straal je dat allemaal uit. En al zou je dan in een jute zak lopen, al zou je zonder make up de straat opgaan, jij straalt flair uit.

Met flair kom je ergens binnen

Met flair kom je ergens en je komt ook binnen. Ze kunnen niet om je heen. Je weet precies de juiste snaar te raken en dat allemaal door flair te hebben. Je moet er ook een portie lef en durf voor hebben. Dat alles tezamen zorgt er voor dat jij gezien en gehoord wordt, maar dat niet alleen. Dat er ook naar je geluisterd wordt en rekening wordt gehouden.

Flair kun je leren

Je kunt flair leren, zeker met goede ondersteuning door een consulent van Paragnostenchat. Die leert je hoe je jezelf kunt laten zien op de juiste manier. Dan volgt flair vanzelf. Ook introverte mensen hebben het in zich.

Introvert, zegt namelijk niet dat je helemaal geen uitstraling hebt. Die heb je wel, op een andere manier. Je zult wel iets meer moeten oefenen en overigens flair hebben is niet een kunstje dat je kunt aanleren.

Het je eigen maken, kan, door jezelf te aanvaarden, door het leven vanuit je ziel te willen leven en het maximale er uit te willen halen. Zo voel je je enthousiast, je bent energiek. Voor jou geen problemen meer, alleen maar uitdagingen in het leven.

Word een flair mens

Word dat hele leuke mens die jij al hebt ontmoet in jezelf, maar zich nog verstopt en krijg die flair waarmee je iedereen om je vingers windt op een juiste manier.


Datum: 01-10-'23

Terug naar overzicht