Mijn beschermengelen

Beschermengelen ‘ Ik wil heel graag de naam van mijn beschermengel kennen. Weet jij wat de naam is ‘?
Iedereen heeft een beschermengel of – engelen die vanaf je geboorte tot je dood bij je zijn. Je beschermengelen hebben inderdaad namen. Mijn beschermengel heet Mikaël, en soms hebben deze engelen meer beschrijvende namen als ‘ Vrede ‘ , ‘ Geluk ‘, ‘ Vreugde ‘ of namen uit de natuur ‘ Vlinder ‘ , ‘ Roos ‘ , vreemde namen…enz….
Vraag je engelen je hun naam te vertellen! Maak het rustig en stil en luister.
Het antwoord komt meestal heel intuïtief en hierbij kan je ook een bepaald gevoel bij ervaren.
Je kan ook via een ‘ stem ‘ de naam horen, of via een droom en het kan ook gebeuren dat je de naam eenvoudigweg ‘ weet ‘.
Als de boodschap nog niet helder en duidelijk is, kan je de engelen vragen hun naam ( namen ) te herhalen.
Je hoeft niet bang te zijn dat je engelen zich beledigd zullen voelen als je hen vraagt nogmaals hun naam ( namen ) te herhalen.
Maak je geen zorgen als je niet onmiddellijk een naam hoort of de naam doorkrijgt…het is vertrouwen hebben in hetgeen je hoort, voelt, weet of doorkrijgt en het hoeven geen bijzondere spectaculaire namen te zijn.
Het moment dat je uit de verbinding met de engelen bent en hoopt op een bijzondere naam, denk je en oordeel je onbewust over hetgeen de engelen jou vertellen. En dat is dan het ego- stemmetje dat oordeelt en geen genoegen neemt met vb eenvoudige woorden als ‘ Vrede ‘ , ‘ Vreugde ‘, ‘ Geluk ‘.
Dus om eerlijk te antwoorden op jouw vraag wat de naam is van jouw beschermengel, kan je slechts dit antwoord meegeven, het is de verbinding die namelijk JIJ maakt met JOUW beschermengel.

Waarom zou jij dus denken dat ik , als Engelenmedium, de enige ben die zich kan verbinden met de Engelen, omdat ik het zogenaamd ‘ beter ‘ zou weten? Neen. Iedereen kan zich verbinden met de Engelen, met hun eigen beschermengel en hoe fijn is het te weten dat het Engelenrijk voor iedereen bereikbaar is in het dagelijks leven?
Een heel eenvoudig voorbeeld van een dame die me vertelde het uit te proberen. Ze wou heel graag de naam van haar Beschermengel kennen en had net een bezoek aan haar moeder afgelegd. Ze reed naar huis in haar autootje , waar ze al een tijdje een engeltje gehangen had, en vroeg aan de engel wat de naam van haar beschermengel was. Nu wou ze het toch wel eens weten, ze had er net een fijn gesprek met haar moeder over gehad en haar moeder had haar verteld dat dit eigenlijk heel simpel was: ‘ Vraag het gewoon, je krijgt wél antwoord, alleen moet je je echt openstellen en niets specifiek verwachten. ‘ De dame hoorde heel zachtjes ‘ Vlinder ‘ . Ze dacht bij zichzelf ‘ Vlinder, heb ik dat nu gehoord of denk ik dit maar ‘ ? Dus ze vroeg nu toch wat harder ‘ Wil je ajb nogmaals de naam herhalen? ‘ En ja, hoor, ze hoorde dit keer iets harder ‘ Vlinder ‘.
Deze dame vertelde me dat ze dit wel wat raar vond, want engelen hebben toch wel een echte engelennaam? Omdat ze toch twijfelde aan de juistheid van hetgeen ze had gehoord…vroeg ze nogmaals aan de engel haar een duidelijk teken te geven dat ‘ Vlinder ‘ de naam van haar beschermengel was…met een toch wat verlegen gevoel.
Ze liet de vraag los en ging een paar dagen later wat in de tuin werken en…uit het niets verscheen een prachtige witte vlinder en kwam even rond haar heen gefladderd…en op dàt moment herkende ze het teken. Zonder verdere twijfel wist ze dat de naam van haar beschermengel Vlinder heette. Ze dankte de engelen, haar beschermengel Vlinder om haar een bijzonder mooi teken te geven.

’s Avonds belde ze haar moeder om het bijzonder mooie verhaal te vertellen, ze wist eindelijk de naam van haar beschermengel, vertelde hoe blij er hiermee was en dat ze niet meer verder hoefde te zoeken, omdat Vlinder voor haar zichtbaar was geworden . Haar moeder antwoordde glimlachend: ‘ Zie je hoe het werkt, je vraagt en je ontvangt als je je hart maar openhoudt, vertrouwt én geduldig bent. Let maar verder op alle kleine dingen, kleine tekentjes, want ze zorgen voor de grootste wonderen. Ik ben trots op je, lieverd. ‘
Dit was een heel mooi gesprek, ééntje waar ik ook altijd een heel blij en warm gevoel van krijg.
Ik kon het niet laten om ook te zeggen dat ik zo blij was met haar en haar groei en omdat ik voelde dat ze dit niet had verwacht, antwoordde ze toch nog wat aarzelend ‘ Oh, wat lief, dank je wel Mieke, denk je écht dat ik op goeie weg ben? ‘
‘Nu, lieverd, alles wat ik zeg, meen ik ook van harte, dus…wat denk je nu zélf?’
Ben je dus op zoek naar de naam van je beschermengel, die altijd en overal bij je is? Maak het rustig, stil, praat met je engel, heb geduld en vertrouwen, hou het luchthartig en let vooral op alle tekentjes die je altijd krijgt. Niets is te gek!

 
Datum: 12-11-'17

Terug naar overzicht