Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Siera Anabel

Ze is snel en weet waar ze het over heeft. Sta versteld. Ben benieuwd over de voorspellingen. Ik laat het je graag weten tegen die tijd. Dikke 10.

Jennifer Jean-Bernard

Topper. We spreken elkaar nu al geruime tijd. We horen elkaar dagelijks. En elke keer ben je er boenk op, Alles wat je zegt komt steeds uit. Je draait niet rond de pot en blijft bij je voorspellingen. Ooooh en wat heb je een engelen geduld. Je luistert keer op keer naar het zelfde en toch wijk je niet af van wat je ziet. Je bent de topper hier! Bedankt om er steeds te zijn.

Mary Medium Kay

Super fijn gesprek, open reading ..heel bijzonder ????☺️???? Kay is een fijne dame om mee te praten. Duidelijk en bevestigd wat ik zelf al wist ???? Ik ben benieuwd ❤️ Dankjewel Kay, ik laat het uiteraard weten ☺️ Liefs, Mary ????

Wim Soumie

Alles wat ze ziet en zegt klopt gewoon zonder maar iets te zeggen. Ik raad haar zeker aan.

A. Rob Nijland

Rob je bent echt goed en zuiver . Zoveel meer dan een vriend en zo geduldig . Alles wat je ziet komt uit . Dank je wel om er voor mij te zijn en voor je goede readings . ❤️

S Future Sky

Future sky when are you coming online? I need you urgently, please can u come online. Your prediction came true xxx

Sophya Medium Lena

Je bent ongelofelijk!! Je hebt me duidelijkheid gegeven, dit is de waarheid, je hebt zelfs geen enkele geboortedatum gevraagd. Top

Patricia Soumie

Fijn dat Soumie al meteen de situatie kon beschrijven zonder dat ik informatie had gegeven.

Magalie Saskia Angel

Bedankt voor het goede gesprek. Ze geeft snel antwoord en is vriendelijk. Als de voorspelling die ze zei klopt, dan staat er mij een mooie toekomst te wachten.

A. Medium Angela

Angela je bent enorme steun en toeverlaat en je ziet het zo helder ! Alles komt uit ! Veel te weinig revieuws heeft ze echt een topper ❤️❤️❤️❤️❤️. Ze is als een vriendin een enorme steun en toeverlaat !
Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 868 Volgende