Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Orelia: Ilona

Ilona, dank voor je mooi consult. Het was zeer verhelderend. Je kon uit het verleden dingen opnoemen en het klopt helemaal. Ik was zeer onder de indruk dat je zoveel kan zien. Helemaal top! Ik kom zeker nog terug.

Els: Manuela

Hoi Manuela, Dank je wel voor de mooie bijzonder reading!. Je bent echt een topper en wist veel te vertellen. Gr Els

Anoniem : Arya

Bedankt voor de Reading ❤️

Anoniem : Matleena

Matleena Ik wil je toch bedanken voor de tijd u hebt genomen voor mijn Reading !! Alles wat u zag en zij is achter mijn huis dus ik ben echt benieuwd ❤️❤️❤️❤️

LC: Claire

Een gouden mand, een zuiver mooi mens met een uniek talent dat klopt. Iemand die je zonder oordeel, met nuchtere blik en toch warm en respectvol ondersteunt op jouw levenspad. Een warme dankjewel, lieve Claire. Stralende groet. Graag tot later. LC

L: Kenaja

Fijn persoon, duidelijk, snelle antwoorden en zat snel in de energie, top!!! ????

Annemiek: Manuela

Ik kom al veel langer met regelmaat bij Manuela omtrent `huisvesting` en ben altijd heel blij met haar antwoorden. Ze is gewoon een heel goed medium.

Ano niem: Sophie

Vorige week een super chat gehad met Sophie. Het recente verleden klopt precies in haar lezing!! Ook hoe ik er nu in sta. Heel bijzonder wat ze ziet. Daarbij neemt ze echt de tijd voor je. Toekomst ???? zal natuurlijk nog moeten uitwijzen of het klopt. Maar ik raad iedereen aan, om contact met Sophie op te nemen.

Anoniem : Nelly

Nelly Bedankt voor je goede advies, ga ik zeker doen Fijn weekend

Carla: Mary

Wat een lief en geduldig mens. Dank voor je inzichten en het advies. Het brengt mij echt tot rust. Tot een ander keer.
Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 969 Volgende