Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Jacqueline Joël

Fijn gesprek. Hoop dat het uitkomt

Priscilla Nemye

Wauw voelt mijn situatie en andere persoon super goed aan! Helaas liep mijn telefoon vast. Toen ik mijn telefoon weer had opgestart waren mijn credits al op maar heeft Nemye gelukkig nog verder getypt, en heb ik veel aan deze informatie. Ben gerustgesteld dankuwel, ik kom zeker terug!

Kaat Jean-Bernard

Hij is zo goed! En lief. Hij verdient wel meer sterren dan 5! Sorry JB ons gesprek werd onderbroken en ik heb nog zoveel vragen! Dikke knuffel Kaat

S Henk Jan

Kan heel goed invoelen. Kan de persoon ook heel goed beschrijven. Ik stond helemaal versteld hoeveel hij wist te benoemen met een naam en geboortedatum alleen. Heel erg bedankt, en ik kom zeker nog eens een keer langs! Xxx

IW Medium Anita

Heel bijzonder. Op mijn vraag vd week. Krijgt mijn ex het te worden huis en hij stond als 2e gegadigde was het antwoord ja. Anita zei letterlijk ik heb het gevoel dat de 1e het afwijst. En dat is uitgekomen. Hij heeft het huis.

Anoniem Soumie

Heel goed!

Bloempje Nemye

Dankjewel voor de reading. Klopt wat je zei. Nu afwachten op de voorspellingen. Daar heb ik vertrouwen in.

Soraya Chrifa

Zoveel waardering voor deze vrouw! Altijd zo ontzettend goed met invoelen en dan komen de beelden bij haar vanzelf. Ik voel echt dat ze me zo begrijpt alsof ze door mijn ogen kan kijken en die van anderen. Super mooi! Goud hart heeft ze ook, dat weet ik gewoon.

Stephanie Shanya

Ze stelt weinig vragen en vertelt heel veel op korte tijd! Éen van de meest oprechte hier op de site.

Marloes Zijlstra Ricardo

Wat een warme en liefdevolle man. Je bent vlot in je antwoorden en zonder veel te hebben verteld wist je precies te zeggen hoe het zat. Mooie adviezen meekregen. Topper! Ik kom bij je terug ♥️♥️♥️????
Vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 897 Volgende