Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Heidi : Sophie

Sophie. Alles wat je mij al gezegd hebt klopt volledig. Je bent echt super ! Dankjewel voor al jou steun !7

Danny: Cenna 

Ik spreek je nu zo`n ruim 3,5 jaar al en je hebt er altijd recht op gezeten. Zowel de positieve dingen als de minder positieve dingen had je gelijk in. En sommige dingen moeten nog even op zich laten wachten, maar ik heb er vertrouwen in dat die ook komen, gezien je altijd bij rechte eind had!

S.: Trust Tal

Thank you Trust Tal for your reading. She is a lovely lady who was able to share much info in a short time. Wish you the best

Bloempje: Soumie

Hoi Soumie, je had gelijk. Bericht ontvangen Je weet wel. Groetjes.

M: Cenna 

Lieve Cenna Wat je voorspelde kwam uit je zei in September gaat het kontakt komen en het is ook zo gelopen Dankje Cenna je bent een ster in het invoelen van personen. Je vertelt geen sprookjes om mensen hoop te geven ,maar bent een echte medium Paragnost met zuivere voelsprieten Thank you for you,re support

S.: Manuela

Bedankt voor vandaag, bedankt voor morgen, bedankt voor elke keer dat ik weer bij u terug kan komen. Maakt niet uit voor wat, u bent en blijft liefdevol steunen. Enorm bedankt!

V: Tanit

Hello Sweet Tanit thank you so much for your consults it are nice consults Ps are you coming online tonight? Thx x

Anoniem : Jessy

Hoi jessy Bedankt voor je uitleg ga dit doen en dan contacteer ik jou als het gelukt is Thx

Leonie : Manuela

Dankjewel Manuela, voor deze fijne uitgebreide chat. Lieve dame met snelle antwoorden. X

mooi zieltje: Morena

Hoi Morena, ik ben zo onder de indruk van mijn consult bij u. Ik was al snel verbaasd toen u gelijk vroeg over het geslacht waar ik op val. U voelde heel vertrouwd aan en ik kom zeker nog bij u terug. Ben benieuwd naar de voorspellingen, kan niet wachten om bloempje te ontmoeten. Nogmaals bedankt Morena! Tot gauw! :)
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 969 Volgende