Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Anoniem Anabel

Anabel, bedankt voor je mooie eerlijke reading. Je bent ook snel met typen. Het invoelen op de persoon klopte voor mij, ik vertelde je over mijn eigen inzichten. Bedankt voor je mooie woorden en je steun, luisterend oor, en je goede inzichten, die je me in 10 min hebt gegeven. Ik voel me al een stuk beter. Mocht het zo ver zijn kom ik terug bij u. Hartelijk dank. xx

Bloempje Manuela

Super consult gehad. Zag alles perfect. Toppertje. Kom snel terug. Xxx

Kon Dana

Hi lieve Dana ,hdank voor het mooie ja fijne antwoordt die k kreeg zat er nogal mee M zij had mij ook geholpen vandaar fijne avond liefsx

Youssra Sophie

Lieve Sophie bedankt voor je mooie reading en voorspelling. Zeker voor een herhaling vatbaar.

S.A Medium Lisa

Het is uitgekomen… Positief test… Nu de woning nog

Inge Rachel

Rachel bedankt voor je antwoorden! Je bent echt supergoed!

Seline Zara

Jeetje!!! Ik ben zo blij dat ik jou gisteravond heb gevonden hier op de site. Je vertelde me zoveel namen, en details alle puzzelstukjes vielen in één! Zo zuiver! Wauw Ik voelde me gelijk rustiger. Topper, ik ga je zeker vaker opzoeken voor nu heel erg bedankt! Liefs , knuffel!

Youssra Medium Faya

Lieve oprechte betrouwbare medium. Bedankt voor je antwoord en advies Ik vertrouw erop dat je voorspellingen uitkomen!

S Chrifa

Topvrouw!! Dankjewel weer Chrifa! Weer duidelijkheid en emoties onder controle haha! Blij met je Xx

Wouter Stella

Dankjewel Stella, een fijn gesprek gehad en het voelde allemaal goed. Je ziet dingen goed in en pakt zelf een persoon uit de energie die ik vorig jaar losgelaten heb. Waarvan ik wel het vermoeden had dat ze nog steeds met mij bezig is. Maar hopelijk dat ik mijn nieuwe connectie mag gaar krijgen, die zie ik op dit moment echt meer bij mij passen. :)
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 929 Volgende