Via spiritualiteit je immuunsysteem een boost geven

Via spiritualiteit je immuunsysteem een boost geven. We zitten alweer in de maanden waarin de R zit, langzaam stevenen we af op de herfst, waarin de regen, de kou, ons om de oren kan slaan. Het is ook de periode van de verkoudheden, de griep en meer van die ziektes die een aanslag plegen op je immuunsysteem.

De R in de maand

De slogan, de R in de maand, kennen we bijna allemaal, dan nemen we extra vitaminen in, om de griep buiten de deur te houden. De een is elk jaar aan de beurt, de ander ontspringt altijd de dans en is nooit ziek.

Extra vitaminen kunnen geen kwaad, maar weet je dat je weerstand gelinkt is aan stress! Dat stress er voor kan zorgen dat jouw immuunsysteem elke keer een opdonder krijgt. Als je dit nu weet, weet dan ook dat je door je spiritueel te ontwikkelen, je immuunsysteem een boost kunt geven.

Ons lijf kan zelf heel veel oplossen

Ons lijf kan zelf heel veel oplossen. Zodra bacteriën en virussen ons opzoeken, gaat je lijf in de aanval. Vaak slaan ze deze virussen zelf al af, maar als je weerstand laag is, heb je soms een paar dagen extra rust nodig om bij te tanken en weer op te knappen.

Je kunt dit voor zijn, door je te verdiepen in spiritualiteit en waar kun je dat niet beter doen dan met een paragnost of een medium van Paragnostenchat.

Jouw weerstand draait om energie

Alles draait om energie, zo ook je weerstand. Leg je de lat hoog voor jezelf, ben je een perfectionist, dan zul je regelmatig je grenzen overgaan, om te zorgen dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Dan ben je vatbaarder voor virussen, want je energie doe je telkens een aanslag op.

Je moet het zo zien, je spiritueel ontwikkelen maakt je krachtiger. Door die kracht krijg je meer energie, durf je meer voor jezelf op te komen. Ga je sneller een grens aangeven. Durf je ook nee te zeggen.

Dat alles gaat er voor zorgen dat je immuunsysteem een positieve oppepper krijgt. Je wordt immers liever voor jezelf. Dit alles valt onder spirituele ontwikkeling. Je wordt je meer bewuster van jezelf, je lichaam, de signalen die je voelt als vermoeidheid, stress, angst, geen zin hebben, manipulatie. Of de mensen om je heen misbruik van je maken.

Dat alles heb je veel eerder in de gaten door spiritueel bewust te zijn. Je ontdoet je in feite van bepaalde angsten, want die ondermijnen je gezondheid. En des te meer je je daar bewust van wordt, des te meer pep jij je immuunsysteem op.

Een paragnost weet hoe je je weerstand kunt verhogen

Een mooi moment nu om mee van start te gaan. Plan voor jezelf een aantal chatmomenten in met een topconsulent van Paragnostenchat en ontwikkel je op gebied van spiritualiteit. Leer hoe je grenzen kunt aangeven, hoe je weet wanneer je een grens voelt. Leer hoe je leert te luisteren naar je lichaam. Ook leren loslaten geeft je immuunsysteem een oppepper.

Dat alles gaat er echt voor zorgen dat je virussen buiten de deur kunt gaan houden en de griep en verkoudheden je vast en zeker bespaard zullen gaan blijven. Je leert als het ware je eigen ziel te koesteren. Je leert als het ware jezelf te bevrijden van heel veel ingebouwde angsten.

Dat alles gaat er voor zorgen dat jij deze herfst en winter heel beslagen ten ijs komt. Dat jij naar je ziel gaat luisteren en het pad dat je ziel aangeeft, gaat volgen. En dat alles door een paar goede chatgesprekken met een consulent van Paragnostenchat. Via spiritualiteit je immuunsysteem een boost geven. 


Datum: 28-02-'24

Terug naar overzicht