Waar vind ik een goede medium?

 

Wil jij in contact komen met een betrouwbaar medium? Op Paragnostenchat.nl vindt jij eenvoudig een betrouwbaar medium of paragnost. In de zoektocht naar de beste mediums kan je je natuurlijk eerst afvragen waar je ze kunt vinden.

Online kan je tegenwoordig ontzettend veel paragnosten, mediums en helderzienden vinden. Wij kunnen ons voorstellen dat het dan erg moeilijk is om er achter te komen welke de beste mediums zijn. Vaak kom je ze tegen bij toeval, maar via via is vaak ook een manier om een goed medium te vinden.

Maak altijd contact met een medium die van tevoren niks van jou weet. Dit zijn de beste mediums. Des te minder info een medium van jou heeft, hoe meer de medium jou kan overtuigen dat hij of zij betrouwbare mediums zijn met hun paranormale gaven .

Een betrouwbaar medium zorgen dat jouw vragen beantwoord worden zonder een vraag aan jou te stellen. De beste mediums kan je online vinden, maar lees op voorhand wel eerst de reviews zodat je zeker weet dat je te maken hebt met een betrouwbaar medium.

Wanneer heb je te maken met een goed medium?

Het is best lastig om de kwaliteit van het juiste medium te bepalen is niet makkelijk. Vooral als je een medium online zoekt. Elk medium is bijzonder en heeft zijn eigen paranormale gaven. Deze gaven kunnen voor een medium kenmerkend zijn.

Op elke website wordt er beweerd dat ze de beste mediums en de betrouwbare mediums in huis hebben. Let wel op dat de mediums eerst gescreend worden op de website. Dit staat vaak vermeld op de desbetreffende website.

Door de mediums goed te screenen voordat ze een aan het werk mogen en jou een consult geven is erg belangrijk. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbaar medium te maken hebt. Bij ons werken alleen maar betrouwbare mediums.

Hoe bepaal je of je een betrouwbaar medium gevonden hebt?

Het is erg lastig om te bepalen of je te maken hebt met een betrouwbaar medium. Naast de kwaliteiten die goed moeten zijn moet er natuurlijk ook een bepaalde klik zijn tussen de klant en medium. Je moet er voor zorgen dat je op je gemak voelt bij paranormale consulten.

Met de feedback/reviews die de paragnosten krijgen van klanten zorgen er voor dat andere klanten vertrouwen krijgen. Ze weten dan zeker dat ze te maken hebben met een betrouwbaar medium. Hoe beter de review, des te beter de medium is.

Vertrouwen

Luister naar je buikgevoel. Als je geen prettig gevoel hebt bij een medium dan is dit niet de juiste medium voor jou. Het is nog best moeilijk om uit een van de betrouwbare mediums te kiezen.

Indien je moeite hebt met een gemakkelijke houding te vinden tijdens het eerste gesprek of je hebt het gevoel dat er niet goed naar je geluisterd wordt, dan is dit ook niet de juiste medium voor jou.

Mediums houden vaak een blog bij met hun visies over het medium zijn. Wellicht kan je dit eerst gaan lezen en de reviews die bij de paragnosten staan.

Budget

Bepaal eerst voor jezelf wat je wilt uitgeven aan een medium. Er zijn namelijk mediums die schrikbarende bedragen vragen voor een consult. Een goed medium maakt het namelijk niks uit wat hij of zij verdient maar geeft om zijn gave.

Als jij een medium hebt gevonden die niet te veel geld vraagt en integriteit. Voor hun is het belangrijkste dat zij mensen kunnen helpen met hun gave. Heb jij een medium gevonden die aan beide kenmerken voldoet? Dan heb je een betrouwbaar medium gevonden.

Cold reading

Het principe van een cold reading is best wel eenvoudig. Het medium stelt een vraag wat erg algemeen is en open. Als je een instemmend antwoord geeft kan het medium zeggen dat zij dat hebben gehoord van een overledene waar ze contact mee heeft.

Een manier om je te beschermen tegen een cold reading is zo min mogelijk informatie geven tijdens een reading. Je kan dan kijken hoe het medium zich uit de situatie gaat redden. Stel het medium vraagt iets over een reeds besproken onderwerp kan je een stilte laten vallen. Daarna kan je even kijken hoe het medium zichzelf uit die situatie weet te redden.

Welke paranormale gaven zijn er?

Ben je benieuwd wat je te wachten staat in de toekomst? Er zijn ontzettend veel mediums met verschillende paranormale gaven. Maar welke gaven zijn er eigenlijk en wat doen ze precies? Ik zal het allemaal even uitleggen.

Helderzienden medium of een helderhorend medium

Een helderziende maakt gebruik van Orakels of andere hulpmiddelen om snel inzicht te krijgen over een situatie of vraagstelling te krijgen. Een helderziende medium kunnen via een foto reading gevoelens en informatie achterhalen.

Een helderhorend medium heeft een gave dat hij of zij een ontzettend sterk gehoor heeft. Wanneer je een telefonisch consult hebt met een helderhorend medium krijg krijgen de consulenten informatie binnen. Dit krijgen ze binnen via stemmen in hun hoofd. Deze stemmen geven het helderhorend medium online de informatie die zijn klant wilt.

Heldervoelend en helderzienden mediums

Heldervoelende mediums voelen onzekerheden, angsten, stemmingen, pijnen en emoties van de klant of de de persoon die het betreft.​​ Dankzij een helend medium online kunnen zelfs heldervoelend consulenten lichamelijke klachten verzachten of zelf wegnemen.

Een helderziend medium gebruikt verschillende zintuigen om in contact te komen met de paranormale wereld. Iemand die heldervoelend is kan een energie voelen zoals vrolijkheid en spanning.

Helderwetend medium of helderruikend medium

Een helderwetend medium betekent een combinatie van een heldervoelend medium, helderhorend medium, helderruikend medium en helderziend medium.

Een helderruikend medium komt niet zo vaak voor. Een helderruikend mediu heeft een sterk hoogontwikkeld ruikvermogen. Het medium kan dan in specifieke situaties dingen ruiken die er niet zijn. Een helderruikend medium kan waarnemen of iemand ziek is of wanneer iemand overleden is contact opzoeken met bijvoorbeeld een parfum geur.

Welke paragnost of helderziende kies je?

Voor vele mensen is het dilemma om de juiste paragnost te vinden. Mediums, paragnosten en helderzienden zijn zijn echte mensen. Ze hebben allemaal hun eigen gaven en karakter. Het is zaak proberen en zoeken totdat jij een keuze hebt gemaakt uit betrouwbare mediums.

De bekende medium websites zijn vele malen handiger dan op bezoek gaan bij een paragnost. Hier heb je de keuze uit meerdere mediums en heb je geen wachttijden. Je kan dus jouw vragen stellen op het moment wat jou het beste uitkomt. Wil jij op dit moment tarot leggingen of ben je toe aan een luisterend oor? Dan kan dat.

Verder heb je ook geen reistijden waar je rekening mee hoeft te houden. Je kan op elk moment een telefonisch consult krijgen bij paranormale mensen. Ben je doorgaans druk of heb je zelf geen vervoer dan is een telefonische toelichting bij een medium een echte aanrader. Je hebt geen last van geografische beperkingen en alle mediums zijn bijzonder klantvriendelijk.

Je hoeft geen zorgen te maken of je de juiste beslissingen maakt want de medium online wordt eerst zorgvuldig gescreend. De mediums zullen een luisterend oor als jij over bepaalde onderwerpen wilt praten. Sommige mediums kunnen contact leggen met de geestelijke wereld indien je dit wenst. Wellicht geeft dit de gewenste opluchting waar je zo aan toe bent.

Verschillende mediumsites

De websites waar de paragnosten en mediums op staan zijn er in vele maten en soorten. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van astrolijnen. Dit is een hulplijn voor mensen die mediums willen spreken. Het is meer een verzamelnaam, omdat er ook mediums, paragnosten, kaarten leggers en alle paranormaal begaafde mensen die je bedenken kunt.

Momenteel is kaartlegging erg populair. De beste medium die hier mee kan helpen kan je op verschillende websites vinden. De site is een erg overzichtelijke website waar je precies kan zien welke mediums online zijn. De meeste readings, aura reading of bijvoorbeeld een horoscopen aanvragen word aangeboden voor scherpe tarieven.

De beste medium voor jou is iemand degene die jou het meest aanspreekt en het belangrijkste is dat er er voor open staat. Het kan zijn dat je in het begin eerst meerdere mediums bellen moet. Luister vooral naar wat het medium zegt en je weet wanneer je de juiste beslissing maakt.

Medium vergelijkers

Er zijn ook websites waar je mediums met elkaar kan vergelijken. Indien je erg veel moeite hebt om de beste medium uit te kiezen voor jezelf kan je hier gebruik van maken. Zo kan je bijvoorbeeld mediums met paragnosten met elkaar vergelijken en daaruit de beste mediums uit kiezen.