Wat is het verschil tussen Paragnostenchat en Mediumchat

Wat is het verschil tussen Paragnostenchat en Mediumchat? Het verschil zit hem in betrouwbaarheid van de mediums en de paragnosten. En of iets gratis wordt aangeboden, ja of nee. Zodra je leest dat iets gratis is, vraag je dan af of het nog betrouwbaar is. 

Verschil Paragnostenchat en Mediumchat

Er zijn wel verschillen. Als eerste, ze hebben beide een andere eigenaar. En elke eigenaar heeft zo zijn eigen aanpak, zijn website neer te zetten. Dat maakt een mens ook uniek. Echter, als er gepromoot wordt met gratis chatminuten. Wees dan op je hoede. Want er is niets gratis, zijn allemaal lokkertjes en al helemaal geen chatminuten op een spirituele hulplijn. 

Wat er dan gebeurt, is dat jij hoopvol je vragen wilt stellen. De spiritueel consulent zodanig antwoord geeft, dat je zo nieuwsgierig geworden bent naar de echte antwoorden. dat je als vanzelf een pakket aanschaft om verder mee te kunnen chatten. Paragnostenchat vindt dit spelletjes. Een medium of paragnost wordt hier dan op getraind. Kun je dit dan nog een betrouwbaar spiritueel advies noemen? 

Hoe weet je of een spirituele chatlijn betrouwbaar is

Er zijn vele spirituele bellijnen en chatwebsites te vinden op het internet. Hoe weet jij waar je voor moet kiezen? Als je behoefte hebt aan een gesprek. Iedereen heeft het tenslotte over betrouwbare mediums. Zuivere antwoorden. Laat je daar niet door verleiden. Weet je waar je naar zou moeten kijken? Of de desbetreffende lijn een pagina heeft, waarop de klanten een bericht kunnen achterlaten. En deze berichten eens gaan lezen. Dan krijg je een gevoel bij de desbetreffende spirituele chatlijn.

Waar herken je nog meer aan of een chatlijn betrouwbaar is

Als men medewerkers moet trainen voor een chatmediumwebsite. Dan is het toch echt de vraag waarom een echt medium, of een spirituele hulpverlener, trainingen nodig heeft om te werken op een bellijn of chat medium website? Bij Paragnostenchat zijn de spirituele hulpverleners volledig vrij. Geen training, niets. Ze worden vooraf gescreend op diverse punten. Als hun gaven, typevaardigheid en communicatieve vaardigheden. Daarnaast mogen ze naar eigen goeddunken de klanten te woord staan. Dit noemen wij zuiver, puur, eerlijk en oprecht als spiritueel consulent aan het werk zijn.

Een spiritueel consulent behoeft geen training om op een chatlijn te werken

Een medium of paragnost is een spiritueel kanaal geworden door zijn levenservaring. Gehard door ervaringen op paranormaal gebied. Zij krijgen zelf de informatie binnen op hun eigen gevoel en zoals zij altijd consulten hebben gegeven. Bij Paragnostenchat laten wij onze mediums en paragnosten in hun waarde. Waardoor zij op hun beurt de klant in zijn waarde laat. Onze medewerkers worden gescreend of deze wel echt paranormaal begaafd zijn. 

Pas dus op voor onzin teksten, als. Onze mediums worden getraind, want een echte medium traint niet. Een echte medium is een master in het mediumschap. Maar ook voor het gratis weggeven van chatminuten. Dat zijn en blijven lokkertjes. Net zoals alles wat gratis is. Start chat