Liefde verlaat je nooit

Liefde verlaat je nooit. Je verlaten voelen, je zo miserabel voelen, dan denk je dat de liefde je heeft verlaten. Dat je niet beter weet dat er in jouw leven geen liefde meer is. Dat is hele heftige, diep in je ziel snijdende pijn. Je gedachten bepalen voor jou dat er geen liefde meer is.

Liefde kan jou nooit verlaten

Het zijn jouw gedachten, die je vertellen dat de liefde je heeft verlaten. Maar dan weet je nog niet wat liefde is. Jij denkt, dat jij geen liefde ooit zult krijgen. Dat jij niet goed genoeg bent om liefde te krijgen. En als jouw gedachten dat maar vaak genoeg tegen je zeggen. Begin jij er in te geloven en naar te leven. Dan overtuig jij jezelf er van dat er geen liefde is, en er nooit meer zal komen.

We associëren liefde met iemand anders

Is er dan geen liefde? Jazeker wel, je hebt zelf liefde in je . Om uit te putten, te gebruiken om het leven voluit te leven. Maar die heb je nog nooit gezien, gevoeld, ervaren. Telt die dan ook mee als liefde? Dat is de basis voor de liefde. Jij bent de basis om liefde te geven, liefde te ontvangen en te krijgen.

Wat als je de liefde niet kent zoals je die hoort te kennen

Als je de liefde voor jezelf niet kent, omdat jouw gedachten je iets anders vertellen. Dan ga jij liefde zoeken en al dat zoeken zal alleen maar meer teleurstellingen geven. Want zolang als jij zoekt naar de liefde en je er niet bewust van bent dat jijzelf ook liefde bent. Je de liefde nooit zult vinden.

Als liefde je nooit verlaat, is het er altijd

Uitgaan van het principe dat liefde je nooit zal verlaten. Ga je geen liefde meer zoeken. Daar stop je acuut mee. Je ziet namelijk in dan, dat zoeken er naar, jou onrustig en onzeker maakt. Dat die gevoelens je weghalen bij jezelf en jezelf daar te kort mee doet.

Als er dan een partner in je leven verschijnt. Ga je daar heel anders mee om. Ook dan weet je dat de liefde je nooit zal verlaten. Dat jij degene bent die de ander toelaat. Alleen wel op je eigen condities. Als je voelt dat de ander aan jouw liefde voor jezelf gaat lopen knagen. Dan zeg je daar iets van. En als de ander daar niet naar luistert. Boos wordt, jouw liefde niet op de juiste manier wilt zien. Dan laat je die ander los. Dan is die persoon niet de juiste voor jou. Je ziet die persoon nu op de juiste manier. Die is geen liefde. Die is een mens met een houding.

Niemand ziet de liefde juist

Zolang we de liefde verkeerd blijven zien, het bij een ander zoeken. Laten we liefde toe die niet goed is voor onszelf. Dan accepteren we liefde die niet 100& zuiver en goed is. Dan laten we toe dat er met ons wordt gesold. Dan laten we ons gebruiken.

Dan kiezen we telkens verkeerde liefde. Liefde die onze eigenliefde niet verdubbelt. Jij bent degene die de liefde voor zichzelf ten alle tijden moet beschermen. Als dat jouw basis is, jouw uitgangspunt. Dan zie je dat je nooit meer liefde gaat toelaten die de liefde voor jezelf te kort doet! Dan waak je daar toch voor. Dan zal de liefde je nooit verlaten.

Vragen of er nog liefde op je pad komt

Contact opnemen met een spirituele chatlijn om een paragnost te vragen of er liefde in je leven komt. Of de liefde van je leven terugkomt, daarmee geef je al aan, ik schat mijzelf niet op waarde. Ik zie de liefde voor mijzelf niet. Chatten met een paragnost van Paragnostenchat om te horen hoe of je er voor kunt zorgen dat de liefde je nooit zal verlaten. Is een vraag waar je wel je eigenwaarde mee ziet.

Een Paragnost vragen of er liefde voor je klaarstaat

Paragnosten zullen met liefde je vragen beantwoorden, of de liefde van je leven er komt. Of diegene aan wie jij je hart hebt gegeven terugkomt. Maar luister ook naar de inzichten die ze je mee willen geven. Dat zijn namelijk de handvatten die je nodig hebt. Om datgene wat je voor ogen hebt. Te kunnen bewerkstelligen. Dit is onder andere liefde. Bewustzijn en weten welke stappen te zetten, om iets voor elkaar te krijgen. 

Zodra je dit gaat zien, ga jij je krachtiger voelen. Anders in liefde staan. Je gaat er totaal anders naar kijken. Dan zie je ineens van, ik tel ook mee. Dan ga je vanuit de liefde voor jezelf het leven leven. Liefde verlaat je nooit, want jij bent liefde.


Datum: 14-02-'24

Terug naar overzicht