Liever bellen?

Wilt u een meer persoonlijke benadering. De stem van de spiritueel consulent horen? Dan kunt u naar de hulplijn Paragnost Eddie & Consulenten bellen. Vaak kunnen er dan meer dingen doorgegeven worden, die verloren gaan in de ‘geschreven taal’. Sommige mensen vinden dit ook prettiger, omdat zij minder snel kunnen typen.
Wat kunt u verwachten van de bel hulplijn?
Hier zitten mediums, paragnosten en healers. Lees hun profielen door om erachter te komen wat hun specialiteit is.

Je belt naar de lijn, en kunt de vragen stellen waar je mee zit. Het medium, de paragnost of de healer heeft uw naam nodig, soms ook uw geboortedatum.

Het medium stemt zich af op energie, en krijgt via zijn of haar intuïtie, informatie door. Sommige werken met kaarten, anderen met Engelen Gidsen, geesten, de pendel.
Hoe bereid je je voor op een telefonisch consult
Je kunt de vragen opschrijven die je wilt stellen, zodat je geen enkele vraag vergeet. De paragnost, medium of healer zal deze eerlijk beantwoorden.

U kunt vragen stellen over elk gebied van uw leven: werk, liefde, de toekomst, enz. Een healer kan naar blokkades kijken, en je een healing op afstand geven.
Wat kan er doorkomen voor jou?
Dat is heel erg verschillend. Maar meestal vangt de paragnost, medium of healer informatie op over de fase waar je je op dit moment bevindt in je leven. En kan deze je ook bevestiging geven over zaken die je niet hebt doorgegeven. Zodoende weet je dat zij écht contact kunnen leggen met hun intuïtie, en de andere wereld.

Ook kan er informatie door komen over de persoon waar je vragen over stelt. Zijn of haar karakter, waar de blokkades zitten, hoe het verder gaat verlopen.
Toekomst voorspellingen
Weet dat de toekomst nooit 100% vast ligt, aangezien de mens ook een Vrije Wil heeft, en de toekomst verandert, naarmate je zélf verandert en groeit.

Het medium, de paragnost of healer kan zien welke keuzes er op jouw Pad komen, of welke richting je in kunt slaan. Je hierbij ondersteunend en adviserend, maar je wel totaal Vrij laat in je persoonlijke keuzes.

Wordt nooit afhankelijk van een medium, paragnost of healer. Zij zijn er alleen om je een duwtje te geven in de juiste richting. Voor troost, healing en vertrouwen. Maar bovenal om er sterker en krachtiger uit te komen.

Heeft u vragen, bel dan gelijk iemand van onze spirituele hulplijn. Zij staan je graag te woord. Voor telefonische contact met een consulent KLIK HIER!!