Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Wendy Stella

Stella voelde de situatie onmiddellijk goed aan, wist me goed te helpen en vertrouwen te geven..Of de voorspelling uit komt laat ik zeker nog weten maar ik heb goede hoop en vertrouwen!

esther Jean-Bernard

Ik ken Jean-Bernard al een enige tijdje. Hij is echt een rots in de branding. Ook zijn voor spellingen zijn echt bijzonder goed. Hij is echt een aanrader.

esther Francis

Vandaag voor het eerst gechat met Francis. Ze is een topper. Echt een aanrader.

S Soumie

U was super goed en helaas waren de credits op, om u te bedanken! Ik kom zeker terug bij u. Dank u wel voor uw zuivere reading en meer dan 5 sterren waard!

Monique Medium Dely

Ik ken Dely al bijna een jaar ik kan zeggen wat een lieverd is ze Echt een medium die niets nodig heeft ,en ze verteld je zonder dat je iets hoeft te vragen Ik ben Dely heel dankbaar . Wat ze zegt komt uit ! Dank je wel lief en tot gauw liefs van mij xxx

Linda1 Ares

Lieve Ares bij deze wil ik je laten weten dat je voorspelling is uitgekomen. Deze vrouw kan goed invoelen. Ik waardeer enorm je aanmoediging. Echt een aanrader deze lieve vrouw.❤️Dankjewel.

Danny Nemye

Nemye wat ben jij goed! Heel treffend in je antwoorden en je zag heel veel dingen die ik niet had verteld, maar wel waar jij zelf mee kwam. Daarnaast ben je ook super ruimdenkend en heb je veel wijze raad!

Anneke Stella

Lieve Stella, heel erg bedankt voor jouw inzichten en adviezen! Je wist meteen de situatie goed te verwoorden en kon mij enorm helpen. Ik ga het zien of de voorspellingen uitkomen, maar ik heb goede hoop. Ik zal je vaker gaan benaderen.

Linda1 Chantal

Lieverd super bedankt voor je mooie inzichten. Deze vrouw is geweldig, geduldig en veel inlevingsvermogen. Ze kan heel goed invoelen. Je voorspelling is uitgekomen ben er super blij mee. Ik zou je graag weer willen spreken :). De mooiete waard om Chantal te spreken. Echt een toperd en één aanrader. ❤️ ❤️

Marloes Zijlstra JolandaRoos

Wauw, wat ben je vlot en correct in je antwoorden. Het klopt van haver tot gort en in korte tijd kan je weer verder in vertrouwen. Dikke vijf sterren ben je waard
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 897 Volgende