Hoe weet ik of een medium betrouwbaar is?

 

 

Een betrouwbaar medium is belangrijk als je met een medium wilt praten over diverse situaties. Of dit gaat over dierbare overledenen, jouw persoonlijke ontwikkeling, een toekomst voorspelling, een gesprek over relatieproblemen of over het hele leven. Je wil dan wel met betrouwbare mediums een gesprek hebben, die vragen beantwoorden zodat jij weer tot nieuwe inzichten kan komen. Daarom is het wel belangrijk dat je met een goed medium in gesprek komt.

Om er voor te zorgen dat je met goede mediums in contact komt zijn er een aantal dingen waar je op kan letten. Heb je de behoefte om in gesprek te komen met een krachtig medium, lees dan hieronder de tips goed door die jou vertellen hoe jij bij de beste medius online uit komt.

Zoals je misschien wel weet, zijn er vele mediums online. Je kan een keuze maken uit verschillende chatrooms met mediums, maar ook zijn er websites waar je een afspraak voor een reading kan maken. Je moet er dan wel even op letten dat je een afspraak maakt bij een bekende en betrouwbare website. Een beetje research voorkomt teleurstellingen achteraf.

Algemene tips voor een goed medium of paragnost

Natuurlijk moet je ook letten op de recensies van anderen. Er zijn veel websites waar mensen hun ervaringen delen over verschillende onderwerpen, zoals mediums en readings. Op basis van deze recensies kan je bepalen of een medium betrouwbaar is of niet. Recensies geven een goed beeld van de ervaringen van anderen met een bepaald medium.

Je kan ook kijken naar het aantal jaren dat een medium actief is op het internet. Een medium dat al lang actief is, heeft waarschijnlijk meer ervaring en is daardoor betrouwbaarder. Daarnaast kan je ook kijken naar de opleidingen of cursussen die een medium heeft gevolgd. Een medium dat gespecialiseerd is in een bepaald onderwerp, kan jou beter helpen dan een medium dat weinig ervaring heeft.

Kortom, er zijn verschillende dingen waar je op kan letten al je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar medium. Door deze tips in de gaten te houden, ben je verzekerd van een goede reading met een krachtig medium.

Denk aan je onderbuik gevoel bij het kiezen van een krachtig medium

Tijdens een gesprek met een medium is het heel belangrijk dat jij je goed voelt. Een zuiver medium zal er voor zorgen dat jij je op je gemak voelt. Wekt een medium bij jou vertrouwen op door het gevoel dat je hebt tijdens een gesprek, dan zal het goed zitten!

Ook kan het zijn dat jij bij een medium een consult hebt aangevraagd maar je je er niet fijn voelt tijdens een gesprek. Het kan zijn dat specifiek die medium geen ervaren medium is, maar het kan ook zijn dat dit niet de juiste medium voor jou is.

Zo kun je bijvoorbeeld bij een betrouwbaar medium zijn, maar die vooral gericht is op het leggen van engelen kaarten. Als dit iets is dat niet bij jou past, dan is dit niet het juiste medium om gesprekken mee te voeren.

Om je vertrouwen in een van de betrouwbare mediums te vergroten kun je bepaalde dingen vooraf al doen. Online kun jij al heel veel informatie vinden over of iemand een top medium is of niet. Er zullen vast eerder gesprekken zijn geweest tussen dit medium en andere consulenten die hun ervaringen hebben gedeeld. Kijk online of je reviews kan vinden over een medium zodat jij op basis daarvan een keuze kan maken.

Een betrouwbaar medium zal geen overdreven uitspraken doen

Je komt ze altijd wel eens tegen, een 'betrouwbaar medium' die beweert altijd de juiste uitspraken te doen over een bepaalde situatie, de voorspellingen komen vanzelf, de geestelijke wereld staat altijd voor iemand klaar of de boodschappen die worden doorgeven zijn altijd juist. Dit moet je niet geloven.

Een zuiver medium zal heel eerlijk zijn en je er bewust van maken dat er altijd wel tegenslagen kunnen zijn tijdens een consult. Het kan wel eens voorkomen dat contact leggen niet lukt, een reiki master niet de perfecte healing geeft of dat een kaartlegging niet de vragen beantwoord die jij graag beantwoord zal willen hebben. Een betrouwbaar medium zegt eerlijk dat iets niet lukt.

En medium is ook een mens, weliswaar met paranormale gaven en aanleg voor de spirituele wereld maar ook een betrouwbaar medium is niet perfect. Er kan van alles gebeuren tijdens een consult. Een zuiver medium geeft altijd aan dat dit kan voorkomen en waarschuwt je er eventueel voor.

De prijs die je betaald voor een goed medium zegt al heel veel

Voor mediums en paragnosten is het doen van een consult hun baan. De baan die zij hebben hebben zij te danken aan hun spirituele ontwikkeling. Voor een medium of paragnost is het hebben van een consult hun werk.

Dus contact leggen met overleden personen, aura reading, waarzegger zijn, het beantwoorden van levensvragen met behulp van kaartlegging of het beantwoorden van overige levensvragen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Logisch dat daar natuurlijk geld voor gevraagd wordt. Een engelen kaartlegster zal dit niet gratis doen, net als helderzienden, iemand die hoog gevoelig of helder wetend is. Het contact maken met overledenen doet een helderziende graag, maar niet middels een gratis chat.

Ook zal een ervaren kaartlegster niet de hoofdprijs vragen voor een kaartlegging. In dit geval kom je er achter dat een medium alleen geld wil verdienen met de diensten. De prioriteit van de beste mediums zal tenslotte liggen bij het helpen van anderen.

Betrouwbare mediums geven je advies op basis van hun gave

Een goed medium zal advies geven op basis van haar of zijn gave. Sommige mediums hebben de gave om te kunnen communiceren met overledenen, andere mediums kunnen inzicht geven in relaties of andere persoonlijke situaties.

Een krachtig medium zal bijvoorbeeld niet meteen een reading doen als je iemand wilt contacteren die overleden is. Ze zullen er eerst voor zorgen dat je goed voelt en de juiste energie hebt om een reading aan te kunnen vragen. Ze zullen ook proberen om contact te leggen met degene die je wilt spreken, maar dit is niet altijd mogelijk.

Een medium dat een goede gave heeft, zal er alles aan doen jou de juiste inzichten te geven. Een krachtig medium is eerlijk en open, dus als er iets niet mogelijk is zullen ze dit ook duidelijk aangeven.

Een medium dat niet betrouwbaar is, zal je veel adviezen geven op basis van haar of zijn eigen ervaringen. Dit kan leiden tot verwarring en onduidelijkheid. Wees dus altijd op je hoede als je gesprekken voert met een medium.

Een medium dat betrouwbaar is, zal adviezen geven die gebaseerd zijn op de gave die ze of hij heeft. Dit betekent dat je altijd eerst even moet nadenken welk soort advies je nodig hebt, voordat je een afspraak maakt met een medium. Als je bijvoorbeeld iemand wilt contacteren die overleden is, dan is het verstandig om te kiezen voor een medium dat gespecialiseerd is in readings over de dood. Zo weet je zeker dat jij de juiste adviezen krijgt.

Kies voor de juiste stijl bij jouw consult

Om er voor te zorgen dat jij een medium kiest die bij jou past is het belangrijk om meerdere mediums te bekijken en daaruit een selectie te maken. Er zijn vele goede mediums en paragnosten die allen een eigen werkwijze hebben en gaven. Zo kan een medium over een bepaald onderwerp (vrienden) jou beter kunnen helpen dan een ander. Ditzelfde geldt voor een medium die ook relatie specialist is.

Ook kan het zijn dat er mediums zijn die kaartleggers zijn. Maar ook zijn er paragnosten die een toekomst voorspelling kunnen doen, helderziende zijn, helder voelend zijn of juist helder horend. De ene kan je helpen met inzichten geven in het verleden, heden en de toekomst.

Om de juiste keuze te maken over of je een consult wil met een top medium die helderziende is, helderhorend of heldervoelend kun je je het best vooraf inlezen.

Kom achter de ervaring van anderen over een top medium

De kans is groot dat jij iemand kent die ook wel eens contact heeft gehad met een medium of paragnost. Wellicht kun je die persoon vragen stellen over de ervaring. Als zij jou goede dingen vertellen over een medium of paragnost dan werkt dit ook positief voor jou.

Jij kunt naar deze persoon luisteren en deze ervaring zelf ervaren bij een van de beste mediums. Maar als jouw gevoel toch niet goed is, kies dan alsnog voor een ander medium. Het kan natuurlijk zo zijn dat die persoon ging voor relatieproblemen bij helderzienden, terwijl jij met overige levensvragen zit en liever met een hoog gevoelig medium of paragnost in contact komt.

Wees oplettend op cold reading

Tijdens gesprekken met een medium of paragnost kan het ook zijn dat een medium jou vragen stelt. Je moet hierbij goed opletten, want als jij de bevestiging geeft op een vraag, dan doet een medium alsof dit waar is. Een top medium zal bijvoorbeeld nooit vragen: 'zijn er problemen over de juiste manier van verdelen van de erfenis'. Wanneer een consulent dit bevestigd, dan zal een medium daar eenvoudig op kunnen antwoorden 'Ja de overledene wil hier inderdaad geen ruzie over'.

Ditzelfde kan ook gebeuren bij een toekomst voorspelling. Een medium of paragnost stemt dan mee in in wat jij zegt. Zo lijken de boodschappen echt waar, terwijl een medium dan alleen maar bevestigd. Dit zijn voorbeelden van niet al te beste mediums.

Hier kun je je goed op voorbereiden en zorgen dat dit niet gebeurt. Je kunt de mediums en paragnosten zo min mogelijk informatie over jezelf meegeven. Laat bijvoorbeeld stiltes vallen en wees zo onopvallend mogelijk.

Wat zijn dan wel de beste mediums?

De beste mediums en paragnosten zullen eerlijk toegeven wanneer iets niet lukt. Zij zullen ook niet overdrijven in de kennis en kunde die zij hebben. Mediums en paragnosten willen voor jou het beste en zullen daar dan ook alles aan doen.

Ben je klaar om voor jou een top medium te vinden en een toekomst voorspelling te laten doen voor helderzienden? Wacht dan niet langer en start de chat.

Kortom:

  • Kies een medium dat gespecialiseerd is in het soort reading dat je nodig hebt. Dus relatieproblemen, een helderziende, healing, kaartleggingen, levensvragen beantwoorden of het doorgeven van boodschappen in woorden.

  • Zorg ervoor dat je weet wat voor stijl van reading jij wilt en kies hier een medium of paragnost voor uit.

  • Informeer je vooraf door reviews van anderen te lezen die al ervaring hebben met een medium of paragnost.

  • Wees oplettend tijdens het consult en laat je niet verleiden tot cold reading in een gratis chat.

  • Kies een medium of paragnost die eerlijk is en niet overdrijft over de spirituele wereld.